MENIU

S-a deschis Salonul Nautic la Romaero Bucureşti

Foto: 3.bp.blogspot.com

Pentru românii care nu au fost încă afectaţi de criza financiare sau vor să uite de situaţia economică într-un mod original, la Romaero Bucureşti s-a deschis un salon nautic. Pasionaţii de ambarcaţiuni şi de sporturi acvatice pot găsi aici de la barci gonflabile până la yahturi de milioane de euro.

Cum intri ai impresia că ai ajuns la mare. Bărci de pescuit, veliere, jetschi-uri, dar şi yahturi de lux. Expozanţii se întrec în oferte, iar la unele standuri reducerile ajung până la 50 %.

Pentru a atrage mai mulţi vizitatori, organizatorii au adus la salon şi o parte din exponatele de la Muzeul Marinei Române de la Constanţa. Olimpiu Glodaru, directorul Muzeul Marinei Române din Constanţa a explicat: "Cei care vin aici vor putea vedea câteva exponate de aparate de navigaţie, macheta primei nave comerciale şi militare româneşti, adica un panzar moldovenesc, cât şi macheta celei mai noi nave de război româneşti".

Salonul Nautic este deschis până duminică la Romaero Băneasa. Biletul de intrare costă 15 lei iar programul este între 11 şi 20.30 în fiecare zi.
Mai multe articole despre:
salon oferte bărci ambarcaţiuni Romaero