MENIU

RoNewMedia 4: Hi5, noul lider în online-ul românesc, are 4 milione de clienţi unici pe lună

Foto: REALITATEA.NET

Momentul cel mai aşteptat al serii, anunţarea cifrelor Hi5.com în România, a adus puţin surprize. Reţeaua socială are un număr dublu de vizitatori unici faţă de următorul clasat în topul SATI.

Recent intrată în monitorizarea SATI, reţeaua socială cu 2,9 milioane de utilizatori unici din România a devenit primul jucător internaţional din online al cărui trafic local a început să fie monitorizat.

“În SATI, Hi5 are 4 milioane de clienţi unici, dublu faţă de următorii clasaţi în top”, declară Călin Rotăruş, director general ARBO Interactive, regia care gestionează spaţiile publicitare Hi5.com. În plus, numărul de pagini vizionate pe Hi5 este mai mare decât al celor 10 site-uri aflate în urma sa. Potrivit lui Rotăruş, în grupul de vârstă 14-24 ani, penetrarea HI5 este de 82,66%, procent reprezentat de utilizatorii logaţi pe parcursul unei luni.

În România, penetrare reţele sociale în rândul celor cu conexiune web este de 50-55%, cifră asemănătoare mediei din Europa de Vest. În Marea Britanie şi în SUA, penetrarea acestor reţele este de 65-85%.
Mai multe articole despre:
trafic vizitatori RoNewMedia hi5 reţea socială SATI