MENIU

Romeo Surdu: A fost seara noastră

Foto: sport365.ro

Atacantul Stelei Romeo Surdu a afirmat la finalul partidei cu Ujpest (2-0), în care a marcat şi a dat o pasă de gol, că nu este cazul să se "îmbete cu apă rece" şi că după acest meci s-a împăcat cu suporterii.

"A fost seara noastră. Ne-am regăsit greu în prima repriză, noroc că am dat gol repede la începutul părţii a doua. Am făcut pace cu galeria. Ne-am întâlnit cu suporterii, am stabilit că o să mă bucur alături de ei la goluri. Nu mă îmbăt cu apă rece, am nevoie de continuitate. Dacă joc bine, sper să ajung şi la echipa naţională. Dedic golul copilului şi soţiei. Am luat o optiune de calificare, dar la Budapesta trebuie să fim atenti. M-au speriat un pic fanii lor", a declarat Romeo Surdu la GSP TV.

Steaua a păşit cu dreptul pe drumul său european în acest sezon. La primul meci oficial sub comanda lui Cristiano Bergodi, "roş-albaştrii" s-au impus joi, cu scorul de 2-0, în faţa ungurilor de la Ujpest, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa şi au făcut un pas important spre calificare.
Mai multe articole despre:
Steaua Romeo Surdu Europa League Ujpest