MENIU

Romeo Oiţă: Am plecat din SPP prin demisie

Oiţă: Fac parte din masonerie
Foto: evz.ro

Romeo Oiţă, unul dintre asociaţii lui Mircea Băsescu în firma Desintco, a declarat că a plecat din SPP prin demisie şi nu că a fost dat afară pentru că luat mită. În schimb, Oiţă a recunoscut că este mason.

Romeo Oiţă a spus că Dumitru Iliescu şi Cătălin Voicu i-au fost comandaţi direcţi în cadrul SPP şi că a lucrat cu aceştia la Camera Deputaţilor.

Romeo Oiţă a refuzat să spună care au fost motivele pentru care a plecat din  Serviciul de Protecţie şi Pază. "Nu cred că sunt publice motivele pentru care am plecat din SPP. Nu cred că trebuie să dau socoteală şi să spun care a fost atmosfera atunci. Am plecat prin demisie, soţia s-a îmbolnăvit foarte grav, copilul la fel. Atunci aveau loc nişte schimbări mari, tot politice. Şi presiunea era foarte mare", a spus Oiţă care a recunoscut că a fost aghiotantul lui Nicolae Văcăroiu.

Oiţă a respins acuzaţia că ar fi luat taxă de la oamenii care vroiau să ajungă la Nicolae Văcăroiu, spunând că îi va acţiona în judecată pe cei care au făcut aceste afirmaţii. 

Romeo Oiţă a recunoscut că este mason, dar a refuzat să spună din ce lojă face parte  sau ce grad are.  

Mai multe articole despre:
demisie SPP masonerie Nicolae Văcăroiu