MENIU

Romario revine temporar în fotbal! Vezi aici de ce

<descriere>

Celebrul fotbalist brazilian are 43 de ani şi nu a mai jucat un meci oficial din noiembrie 2007

Romario revine în fotbal. Deşi şi-a anunţat retragerea oficială în urmă cu doi ani, atacantul brazilian s-a decis să mai încalţe încă o dată ghetele de fotbal.

Ultima dată când Romario a jucat un meci oficial a fost în noiembrie 2007, când brazilianul juca pentru Vasco da Gama.

Cel maoi bun jucător al lumii în 1994 şi marcator a peste 1000 de goluri, Romario a  ajuns acum la 43 de ani. S-a retras oficial în 2008, după o carieră prodigioasă care s-a întins pe parcursul a 23 de sezoane. Deşi a jucat pe parcursul carierei la 9 echipe, dintre care trei braziliene (Vasco da Gama, Fluminense şi Flamengo), Romario nu a îmbrăcat însă niciodată tricoul roşu al celor de la America, grupare din ţara natală al cărei mare fan era tatăl său, decedat în 2008, la 77 de ani.

Oficial al clubului America, în acest moment, echipă din liga secundă a statului Rio de Janeiro, Romario vrea să-i îndeplinească acum visul tatălui său şi să îmbrace tricoul echipei sale favorite.

Şi ca gestul său să aibă o importanţă şi mai mare pentru America, Romario a decis să evolueze în partida cu Artsul Rio, meci care ar putea aduce promovarea celor de la America pe prima scenă a fotbalului din Rio de Janeiro.

Mai multe articole despre:
fotbal revenire Romario Vasco de Gama