MENIU

Romanul "Tipar în haosul diversităţii", scris de Cristiana Carmen Petrescu, a fost lansat miercuri

foto: ondemandbooks.com

Romanul psihologic "Tipar în haosul diversităţii”, al scriitoarei Cristiana–Carmen Petrescu, a fost lansat miercuri, la Liceul Jean Monnet din Capitală, şi urmează să fie publicat şi în Marea Britanie, Franţa şi Belgia.

"Tipar în haosul diversităţii”, publicat de editura Semne, este un roman în care naratorul se regăseşte în personajul principal şi încearcă să găsească cauzele frustrărilor individului forţat să se adapteze la banala supravieţuire. Astfel, dintr-un personaj contemplativ şi neimplicat, personajul principal îşi propune, plecând la munca brută în Cipru, să devină un om cu responsabilităţi, înfruntând izolarea şi munca epuizantă.

"Am dorit să descâlcesc senzaţiile în idei, ideile în cuvinte, încercând o transpunere în raţiune a ceea ce există în fiecare din noi, abia perceput prin instinct şi intuiţie", explică autoarea.

Cristiana-Carmen Petrescu, profesoară de limba latină la Liceul Jean Monnet, a mai publicat, în noiembrie 2008, romanul fantastic “Flux - reflux”, care dezvăluie psihologia oamenilor din epoca comunistă. Autoarea a mai scris piese de teatru, printre care “Banca”, “Eşuaţii”, “Nu există viitor în trecut”, “Şcoala cu za-duh” şi “Celălalt sau cealaltă”, jucate de trupa de teatru “Arca lui Noe”, în regia lui Alexandru Nagy, pe scena unor cluburi din Capitală, la Teatrul de Comedie şi la Teatrul Metropolis.

Mai multe articole despre:
lansare român