MENIU

România - Serbia: Băsescu vrea o victorie la un gol diferenţă a "tricolorilor"

Foto: NewsIn

Preşedintele Traian Băsescu speră ca România să câştige la un gol diferenţă meciul cu Serbia, programat astăzi, în preliminariile CM 2010, în timp ce omologul său sârb, Boris Tadici, spune că, deşi pe stadionul din Constanţa "tricolorii" nu au pierdut vreun meci, "tradiţiile există pentru a fi şi încălcate uneori".

"Nu am vrut niciodată să-l supăr pe prietenul meu Boris Tadici, dar aş vrea ca el să plece supărat mâine seară şi eu vesel de la stadion. Ştiu eu dacă o fi aşa? Sper, deci nu dau un pronostic, sper într-un 1-0, 2-1, 3-2, 4-3 în favoarea României, un gol pentru noi. Cu cât mai multe goluri, cu atât mai spectaculos", a răspuns preşedintele Traian Băsescu unei întrebări legate de scorul meciului România - Serbia, care va avea loc astăzi la Constanţa, în grupa 7 a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Şi preşedintele Serbiei, Boris Tadici, a refuzat să dea un pronostic al meciului de fotbal, dar a ţinut să le ceară fotbaliştilor pregătiţi de Radomir Antici să dea "tot ce le stă în putere" pe teren. "Dacă învinge, Serbia este calificată pentru Mondiale şi asta înseamnă foarte mult. Ceea ce mă îngrijorează e că se va juca pe un stadion pe care România nu a  pierdut niciodată vreun meci, dar tradiţiile există ca să fie şi încălcate uneori", a spus Boris Tadici.

Programul vizitei de stat pe care preşedintele Serbiei, Boris Tadici, o întreprinde vineri şi sâmbătă în România, cuprinde şi vizionarea, alături de preşedintele României, a meciului de fotbal România - Serbia, care se va desfăşura astăzi, de la ora 20.45, pe stadionul Farul, din Constanţa.