MENIU

Robert Enke, portarul naţionalei de fotbal a Germaniei, s-a sinucis

Foto: www.bild.de
Foto: www.dfb.de

Portarul naţionalei de fotbal a Germaniei, Robert Enke, s-a sinucis marţi seară. Fotbalistul legitimat la Hanovra 96 avea 32 de ani şi a murit după ce a fost lovit de tren.

"A avut loc un accident mortal la o barieră", a fost prima variantă a poliţiei, însă la scurt timp impresarul lui Enke, Jorg Neblung, a anunţat că "a fost vorba de sinucidere", concluzie la care au ajuns şi anchetatorii, ţinând cont de primele indicii.



Vestea sinuciderii lui Enke a ajuns şi în cantonamentul de la Bonn al naţionalei Germaniei, reunită pentru amicalul cu Chile, de sâmbătă, iar toată lumea este în stare de şoc, potrivit managerului Oliver Bierhoff.

Robertk Enke avea 32 de ani şi era căsătorit cu Teresa, cu care a avut o fiică, Lara, care a murit în 2006, din cauza unei afecţiuni cardiace. La doi ani şi jumătate de la această tragedie, soţii Enke au adoptat o fetiţă de două luni, Leila.

Potrivit preşedintelui Hanovrei, Martin Kind, de la decesul fiicei sale Robert Enke a fost labil psihic. Robert Enke a evoluat în ultimii cinci ani la Hanovra, după ce a mai trecut pe la Borussia Monchengladbach, Benfica, FC Barcelona sau Tenerife.

Mai multe articole despre:
Germania tren sinucidere Robert Enke Hanovra 96