MENIU

Rio Ferdinand a fost cucerit de o brunetă picantă. VEZI GALERIE FOTO SEXY

Foto: www.thesun.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk

Francoise Boufhal este imaginea noii publicaţii online a lui Rio Ferdinand, care va cuprinde interviuri şi imagini cu vedete din lumea sportului, muzicii sau filmului.

Focoasa brunetă s-a zbătut ani de zile să-şi caute de lucru în modelling până când fundaşul lui Manchester United a pus ochii pe ea.

Tinerei i s-a spus mereu că are forme prea pline pentru a avea o carieră de succes în modelling, chiar şi pentru a prezenta lenjerie.

"Când am ajuns la vârsta de 16 ani nu am mai continuat să joc teatru şi nici n-am mai apărut la TV deoarece de fiecare dată când mergeam la un casting am fost respinsă pentru faptul că arătam altfel decât fetele de vârsta mea. Mi s-a oferit să pozez topless, dar am refuzat. Oriunde mergeam lumea îmi spunea că sunt prea fermecătoare şi nimeni nu mă ajuta să-mi găsesc locul. Era frustrant, dar acest lucru m-a ambiţionat să ajung să fiu cunoscută pentru ceea ce sunt, nu doar pentru felul cum arăt", a afirmat Francoise Boufhal.

Rio Ferdinand are trei titluri în Anglia şi un trofeu în UEFA Champions League, dar vrea cu orice preţ să fie cunoscut şi pe internet. Aşa că şi-a lansat revista digitală de lifestyle #5 Magazine.