MENIU

Rihanna ar vrea să se împace cu Chris Brown

Foto: wordpress.com

Se pare că Rihannei i-au trecut vânătăile şi se gândeşte la împăcare, după ce în urmă cu două săptămâni a încasat mai mulţi pumni de la iubitul ei, rapperul Chris Brown.

Pe 20 februarie, Rihanna a împlinit 21 de ani. Fostul său iubit, nu a uitat de ziua de naştere a frumoasei cântăreţe şi a copleşit-o cu flori şi cadouri. Potrivit unor surse din anturajul artistei, Chris Brown a sunat-o pe Rihanna şi i-a oferit un iPod, un colier şi o brăţară cu diamante. "Chris ar face orice să o convingă pe Rihanna să se întoarcă la el. Îşi dă seama cât de mult a greşit şi vrea să-i arate asta Rihannei", a declarat aceeaşi sursă. 

Potrivit femalefirst.co.uk, cântăreaţa nu poate să stea departe de Chris, în ciuda problemelor pe care cei doi le-au avut. Vinerea trecută, Rihanna a împlinit 21 de ani, ocazie cu care a dat o petrecere într-un hotel din Hollywood. "Nu are urme pe faţă şi este într-o formă de zile mari. Rihanna nu şi-a serbat numai ziua de naştere, ci întreaga viaţă", a declarat un prieten apropiat al artistei.

În urma cu o săptămână, Rihanna a depus plângere împotriva iubitului ei, Chris Brown, pentru că a agresat-o. În cele din urmă, rapperul a părăsit arestul după ce a plătit o cauţiune de 50.000 de dolari şi i-a cerut iertare Rihannei pentru incident.

Mai multe articole despre:
scandal bătaie Rihanna chris brown vânătăi