MENIU

Rezultatele partidelor amicale disputate de echipele româneşti

Foto: NewsIn

CFR Cluj a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul amical disputat, sâmbătă, împotriva sud-coreenilor de la FC Seul, în cadrul cantonamentului din Antalya. Tot în Turcia a jucat şi liderul Ligii 1, Dinamo, care s-a impus cu 1-0 în faţa danezilor de la FC Randers. Victorii au obţinut şi FC Braşov şi Poli Iaşi, în amicalele cu Cernomoreţ Odessa, respectiv Pirin Blagoevgrad, în timp ce Pandurii Târgu Jiu a remizat, 1-1, cu Dinaburg. În Spania, FC Timişoara a remizat, 1-1, cu Spartak Moscova.

CFR Cluj - FC Seul, scor 1-2

Campioana CFR Cluj a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul amical disputat, sâmbătă, împotriva vicecampioanei Coreei de Sud, FC Seul, ultimul din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Golul ardelenilor a fost marcat de Yssouf Kone, în minutul 52.

CFR Cluj a evoluat în formula: Nuno Claro - Viera, Cadu, De Sousa, Panin - Flores, Peralta, Culio, Pereira - Dubarbier, Y. Kone. Au mai jucat portarul Hirschfield şi jucătorii de câmp Mara, Traore, G. Mureşan, Alcantara şi Veljovici.

Cu zece minute înainte de finalul partidei, CFR Cluj a rămas în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Gabriel Mureşan.

Dinamo - FC Randers, scor 1-0

Victoria obţinută de Dinamo în amicalul cu FC Randers este a şasea consecutivă pentru "câini" în această perioadă de pregătire.

Golul victoriei formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost înscris de Silviu Izvoranu, în minutul 66. În ultimul sfert de oră, Dinamo nu a mai reuşit să marcheze, cu toate că a evoluat în superioritare numerică, după ce un jucător danez a fost eliminat.

Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a folosit următorii jucători: Lobonţ (Dolha 46) - Scarlatache, L. Goian (Izvoranu 59), Moţi, Diabate (Muşat 74) - Torje, Ad. Cristea, Boştină (Zicu 75), Mitea (Niculescu 46) - Dănciulescu, M. Niculae (Miranda 68).

Următoarele meciuri de verificare ale echipei Dinamo sunt programate luni, cu Slavia Sarajevo (Bosnia), de la ora 11.00, şi Amkar Perm (Rusia), de la ora 17:00.

Pandurii - Dinaburg, scor 1-1

Formaţia antrenată de Sorin Cârţu a încheiat cu o remiză stagiul de pregătire din Antalya, amicalul cu letonii de la FC Dinaburg terminându-se cu scorul de 1-1.

Golul Pandurilor a fost marcat de sârbul Milanko Raskovici, în minutul 50, după ce Dinaburg conducea la pauză cu 1-0.

Sorin Cârţu a folosit următoarea formulă de start: Mingote - Rusu, Martinovici, Chibulcutean, Cardoso - Păcurar, Stângă, Stancu, Grecu - Vasilache, Piţurcă. După pauză a fost rulat tot lotul.

Pe 20 februarie, Pandurii Târgu Jiu va disputa un meci amical cu divizionara secundă Minerul Lupeni.

FC Braşov - Cernomoreţ Odessa, scor 2-1

FC Braşov s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa ucrainenilor de la Cernomoreţ Odessa, după ce pentru echipa pregătită de Răzvan Lucescu au marcat Romeo Surdu (53) şi Sburlea (84).

FC Braşov a evoluat în formula: Stelea - Voicu, Abrudan, B. Nicolae, Cr. Ionescu - Roman, Paulo Adriano, Mateiu, Senin - Hadnagy, Surdu. Au mai fost folosiţi portarul Kajcsa şi jucătorii de câmp Nae Constantin, Sburlea, Oros, Ezequias, Ilyes, Măldărăşanu, Cristescu şi Buga.

FC Braşov va mai juca în Antalya cu FC Kaisar (Kazahstan), pe 16 februarie, şi cu FC Taraz (Kazahstan), pe 18 februarie.

Poli Iaşi - Pirin Blagoevgrad, scor 2-0

Poli Iaşi a trecut cu 2-0 de bulgarii de la Pirin Blagoevgrad, prin golurile marcate de Ionuţ Bâlbă (15) şi Andrei Cristea (22).

Diferenţa dintre cele două echipe ar fi putut fi mai mică, dacă portarul ieşean Traian Marc nu ar fi apărat un penalty, în minutul 80.

Antrenorul ieşenilor, Cristiano Bergodi, a folosit următoarea formulă de start: Pleşca - Buta, Straton, C. Munteanu, Pecnik - Viveiros, Milea, Montiel, Leandro - Andrei Cristea, Bâlbă. După pauză au mai evoluat Marc, Oprea, P. Jovanovic, A. Ilie, Gavatorta, Bersnjak şi Pălimaru.

În ultimul meci de verificare din Antalya, Poli Iaşi va întâlni, luni, o altă echipă bulgară, Slavia Sofia.

FC Timişoara - Spartak Moscova, scor 1-1

Formaţia pregătită de Gabi Balint a remizat, 1-1, cu Spartak Moscova, în cadrul stagiului de pregătire de la Marbella. Pentru FC Timişoara a marcat Magera (66), în timp de ruşii au punctat prin Dzuiba, cu cinci minute înainte de finalul întâlnirii.

FC Timişoara a început meciul în formula Pantilimon - Bădoi, Cisovsky, Luchin, Latovlevici - Borbely, Alexa, Artiom Karamyan -  Goga, Magera, Bucur. Au mai fost folosiţi Taborda, Scutaru, Bonfim, Abiodun, Curtean şi Arman Karamyan.

În ultimul meci din cadrul cantonamentului din Spania, FC Timişoara va întâlni, astăzi, la ora 12.00, formaţia daneză Brondby IF.

Gloria Buzău - AC Quarrata Olimpia, scor 1-0

Gloria Buzău s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa echipei italiene AC Quarrata Olimpia, din liga a şasea italiană, într-un amical disputat la Montecatini. Golul victoriei buzoienilor a fost înscris de Axente, în minutul 38.

Gloria Buzău a început meciul cu următorul unsprezece: Mincă - Vlaicu, Mera, Raţiu, Sandu - Matei, Teuşan, Vigariu, Sanchez - Chiţu, Axente. În repriza secundă, buzoienii au evoluat în formula Arcaba - Vlaicu, Mera, Raţiu, Chiţu - Matei, Teuşan, Aziz, Vigariu (Moreira 70) - Pătraş, Popovici.

FC Argeş - Gornik Zabrze, scor 2-2

FC Argeş a remizat, scor 2-2, cu echipa poloneză Gornik Zabrze, în primul meci disputat în cadrul stagiului de pregătire din Cipru. Pentru piteşteni au marcat Voiculeţ (60) şi Voicu (75), iar înainte de pauză Iulian Tameş a ratat un penalty.

FC Argeş a început partida în formula Boşneag - M. Stan, Bălaşa, Lăcustă, Poenaru - Năstăsie, V. Stan, Tameş, Doman - Kamara, Iordache. Pe parcursul meciului au mai evoluat Coca, Diţă, Ghiţă, Cazan, Dulcea, Voiculeţ, Voicu şi Boboacă.

Echipa antrenată de Ionuţ Badea va disputa următorul meci, luni, în compania formaţiei Lokomotiv Sofia.