MENIU

Remiză albă între Pandurii şi Farul

Foto: NewsIn

Pandurii Târgu Jiu şi Farul Constanţa au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în etapa a 32-a din. Liga I

Partida nu a avut un ritm prea ridicat, poate şi din cauza temperaturii ridicate, iar cea mai mare ocazie a primei reprize a aparţinut oaspeţilor constănţeni, însă a fost irosită de Claudiu Voiculeţ, care, nestingherit în careu, a trimis pe lângă poartă.

Nici după pauză lucrurile nu au stat mai bine, însă ocaziile s-au mutat în dreptul celor de la Pandurii. Farul, echipă deja retrogradată matematic, a fost salvată o dată de portarul George Curcă, la un şut foarte bun al lui Vasilache (min. 60), şi o dată de bară, la o execuţie a lui Tremonti (min. 86).

În urma acestui rezultat, Pandurii Tg. Jiu a rămas pe poziţia a 11-a în clasamentul Ligii I, cu 39 de puncte, dar şi-a asigurat rămânerea în primul eşalon şi în sezonul viitor. De cealaltă parte, Farul Constanţa a acumulat 27 de puncte, dar este matematic retrogradată. 

Caseta tehnică:

PANDURII TG. JIU - FARUL CONSTANŢA 0-0

Pandurii: Mingote - Popete, Chibulcutean, Cardosso, Grecu - Tremonti, Vancea (Luţu 52), Stângă, I. Stancu (Vasilache 46) - Raskovic (Piţurcă 69), Andelkovic. Antrenor: Sorin Cârţu.

Farul: Curcă - Măţel, Pătraşcu, Rastovac, Vukomanovic - Fatai (Matei 71), Ben Teekloh, Rusmir, Mendy (Florea 65) - Voiculeţ (Larie 90), Chico. Antrenor: Lucian Marinof.

Cartonaşe galbene: Rusmir 44, Chico 90

Arbitri: Alexandru Tudor - Eduard Dumitrescu, Mircea Orbuleţ

Stadion: Municipal (Târgu Jiu); Spectatori: 5.000.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Pandurii - Farul, scor 0-0.