MENIU

Regina egalurilor, Timişoara a remizat şi cu Astra

Foto: www.fcastraploiesti.ro

Bănăţenii se află la a treia remiză consecutivă, dar rămân neînvinşi după şase etape din Liga I.

Vicecampioană en-titre în Liga I, FC Timişoara este, alături de FC Braşov, singura echipă neînvinsă în actualul sezon.

Nu se poate spune despre bănăţeni nici că stau rău în campionat, ei situându-se în plutonul echipelor cu zece puncte, din care mai fac parte Steaua, Dinamo, CFR Cluj şi FC Vaslui, însă ei sunt după doar şase etape campioni absoluţi pe segmentul egalurilor. Trupa lui Sabău a remizat, 0-0, cu Astra Ploieşti şi se află la al patrulea rezultat de egalitate, al treilea consecutiv.

Meciul cu prahovenii, considerat "acasă" pentru bănăţeni, s-a jucat la Buzău, şi l-a scos în evidenţă pe portarul oaspeţilor, portarul Bogdan Miron, care a făcut un meci mare la debutul său în Liga I. De asemenea, fostul atacant dinamovist, Osvaldo Miranda, acum la Astra, a arătat că se simte mult mai bine la echipe mai mici şi a hărţuit în permanenţă defensiva Timişoarei.

Deşi a fost superioară, trupa de pe Bega nu a fost suficient de insiprată să strice ţesătura defensivă concepută de strategul Napoli.

CASETA TEHNICĂ:

FC TIMIŞOARA - ASTRA PLOIEŞTI 0-0

FC Timişoara: Pantilimon - Bonfim, Nibombe, Mera, Art. Karamian - Arm. Karamian, Alexa, Bourceanu (Cl. Ionescu 65), Curtean (Parks 46) - Bucur (Magera 77), Goga. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Astra Ploieşti: Miron - Mihalache, Rohat, Oprsal, Crăciun - Strătilă (Stan 76), Gh. Vasile, Takayuki, Paulinho (Vlaicu 79) - Miranda, L. Ganea (Păun 70). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Bonfim 55, Arm. Karamian 89, Mera 90 / Oprsal 78, Gh. Vasile 90+1

Arbitri: Istvan Kovacs - Iulian Szekely, Nicolae Megheşan

Stadion: Gloria (Buzău); Spectatori: 5.000

Vezi aici cronica meciului FC Timişoara - Astra Ploieşti 0-0