MENIU

Rednic: "Există un Dumnezeu, tot noi vom câştiga campionatul"

Foto: NewsIn

Antrenorul grupării Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că deşi formaţia sa se află pe locul doi, are încredere că poate câştiga campionatul, chiar dacă mai sunt doar două etape de disputat din Liga I.

"E poate cel mai important meci de pe teren propriu, cu FC Braşov, un adversar puternic. Trebuie să câştigăm, am avut o săptămână foarte grea, cu multe declaraţii din partea acţionarilor, a adversarilor, nu mi-a fost uşor să încerc să mobilizez jucătorii aşa cum ar trebui. Sper ca de azi să ne concentrăm pentru meciul de duminică. Nu am ştiut să gestionăm punctele pe care le-am avut avans, de acum nu mai depinde de noi, dar există un Dumnezeu şi tot noi vom câştiga campionatul", a spus Mircea Rednic.

Tehnicianul s-a arătat deranjat de declaraţia lui Cornel Dinu, care a spus despre el că "este mult prea cumsecade faţă de nişte situaţii care au prejudiciat imaginea şi starea de joc a echipei", dar şi de afirmaţia lui Cornel Ţălnar, antrenorul lui Dinamo II, care îi recomandase jucători de la echipa a doua: "Să-şi vadă de treaba lor, şi Dinu, şi Ţălnar. Ţălnar a venit el cu soluţii, când echipa sa se bate la retrogradre şi au fost scoşi şi de la pariuri. Cei doi trebuiau să vorbească atunci când au fost antrenori".

Mircea Rednic a dat de înţeles că va fi principalul vizat în cazul în care nu va câştiga titlul cu Dinamo: "Mai sunt două etape, după care ne aşezăm la masă, tragem linie şi dacă suntem campioni, înseamnă că am făcut bine, dacă nu, înseamnă că au fost probleme. Vedem cine greşit şi cine trebuie să plătească. Antrenorul va răspunde, dacă nu-şi va îndeplini obiectivul".

Dinamo va întâlni FC Braşov duminică, de la ora 20:30, într-un meci din etapa a 33-a a Ligii I.
Mai multe articole despre:
Dinamo Mircea Rednic campionat