MENIU

Rednic: Am demonstrat că suntem mai buni decât Rapid şi în campionat, şi în Cupă

Foto: NewsIn

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a afirmat că este bucuros că echipa sa şi-a demonstrat superioritatea faţă de Rapid şi în Cupa României, după ce în urmă cu 11 zile s-au impus cu 3-0 în derby-ul din campionat.

"Nu există blat între Dinamo şi Rapid. Am demonstrat că suntem mai buni decât ei şi în Cupă şi în campionat. Le mulţumesc jucătorilor care au evoluat mai puţin până acum, dar care au intrat astăzi. La Dinamo nu există rezerve, ci 21 de titulari şi fiecare trebuie să aştepte să joace şi să demonstreze că merită să facă parte din acest lot", a spus Rednic, la GSP TV.

Rednic nu are preferinţe privind următorul adversar din Cupa României şi a subliniat că acum se concentrează la partida cu Poli Iaşi din campionat.

Dinamo s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, după ce a învins, cu scorul de 4-2, formaţia Rapid, în ultimul meci din sferturi, disputat la Piteşti.

În semifinalele Cupei mai sunt calificate FC Vaslui, FC Timişoara şi CFR Cluj. Tragerea la sorţi va avea loc, astăzi, la Casa Fotbalului, iar semifinalele se vor disputa într-o singură manşă, pe teren neutru, pe 29 aprilie.

Mai multe articole despre:
Dinamo Cupa României Mircea Rednic Rapid