MENIU

Rednic afirmă că Dinamo a dominat meciul cu Pandurii doar în primele 60 de minute

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, duminică, după victoria cu Pandurii, scor 3-0, că este mulţumit de rezultatul obţinut, însă consideră că Dinamo a condus jocul doar în primele 60 de minute, după care oaspeţii au reuşit să echilibreze ostilităţile.

"Am obţinut o victorie meritată, nu a fost deloc uşor în faţa unei echipe bine organizate. Am jucat bine 60 de minute, după care ne-am relaxat şi au fost momente în care Pandurii a reuşit să echilibreze jocul. Mă bucur că am marcat şi al treilea gol, foarte bun pentru moralul lui Ianis Zicu. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Trebuie să continuăm rezultatele bune din pregătiri, chiar dacă încă nu jucăm ceea ce vreau eu şi acţionarii", a spus Rednic la finalul jocului, adăugând ironic că a fost mulţumit de evoluţia "rebuturilor şi a avariaţilor", cu referire la Moţi şi Claudiu Niculescu.

Acesta susţine că nu îl interesează ce rezultate obţin contracandidatele la titlu din moment ce Dinamo câştigă toate meciurile. "Dacă noi câştigăm, nu ne interesează ce fac adversarii. Nu avem timp să ne bucurăm pentru victoria cu Pandurii, trebuie să pregătim meciul cu Gaz Metan. Cu spectacol, fără spectacol, trebuie să câştigăm toate meciurile", a mai afirmat Rednic.

Autorul primului gol al grupării din Ştefan cel Mare din acest meci, Marius Niculae, s-a declarat fericit pentru victoria obţinută. "Pentru noi e important fiecare meci, e o finală pentru că avem un obiectiv de îndeplinit în acest sezon. Nu a fost chiar aşa uşor cum arată scorul, dar cert e că asta s-a văzut şi pe tabelă", a spus Niculae, care a dedicat succesul în memoria lui Marian Cozma şi Cătălin Hâldan.

Claudiu Niculescu afirmă că i-a fost dor de atmosfera din Ştefan cel Mare şi speră să fie din nou campion la finalul sezonului. "Este importantă victoria mai ales pentru moralul nostru, golul meu contează mai puţin. Am muncit mult în această iarnă pentru a avea rezultate bune. Îmi era dor de strigătele galeriei, acum trebuie să învingem meci de meci, să luăm iar titlul", a opinat acesta.

Revenit după 11 luni într-un meci oficial, Ianis Zicu consideră că Dinamo a făcut un joc excelent. "A fost un debut perfect, atât pentru echipă, cât şi pentru mine. A fost o reacţie normală să plâng la gol după atâtea luni de absenţă, le mulţumesc fanilor că m-au încurajat, iar pe viitor să le demonstrez că nu s-au înşelat şi să am evoluţii cât mai bune. Deocamdată sper să joc bine atât cât joc, nu e grabă să fiu 90 de minute pe teren. Aici sunt jucători de mare valoare care pot juca la fel de bine. E foarte important că ne-am distanţat de locul 2 şi sper să o ţinem tot aşa", a spus şi Zicu.

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, scor 3-0, Pandurii Târgu Jiu, şi a urcat din nou pe primul loc în Liga I, într-o partidă din etapa a 18-a, în care Ianis Zicu a revenit cu gol într-un joc oficial după 11 luni.