MENIU

Red Faction Guerrilla primeşte primul DLC, Demons of the Badlands

FOTO: REALITATEA.NET
Red Faction Guerrilla Trailer

Red Faction Guerrilla s-a lansat pe Xbox 360 şi Playstation 3 la începutul lunii iunie, fiind primit destul de bine de comunitatea internaţională. Volition, producătorii jocului, au anunţat deja o serie de trei DLC-uri planificate pentru Guerilla.

Volition este cunoscut pentru suportul pe care îl oferă titlurilor sale, dacă luăm ca exemplu jocurile din franciza Saints Row. Producătorii nu se dezmint şi au anunţat nu mai puţin de trei DLC-uri (Downloadable Content) pentru Red Faction Guerilla, primul fiind un add-on de single-player intitulat “Demons of the Badlands”.

“Demons of the Badlands” nu va fi gratuit, putând fi achiziţionat cu 9,99$ sau 800 de puncte Microsoft începând din 13 august. Add-on-ul va aduce o serie de locaţii noi şi nu va folosi nivelurile utilizate deja în campania single-player.

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=848387&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=848387
Mai multe articole despre:
Volition demo