MENIU

Realitatea TV a pornit o campanie împotriva stării proaste a drumurilor

Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV

Realitatea TV a dat startul celei mai ample campanii de presă împotriva stării deplorabile a infrastructurii din România. Cu ajutorul telespectatorilor, vrem să aflăm care sunt cele mai proaste străzi şi şosele din România.

Centrul oraşului Târgovişte este plin de gropi. Alexandru a pozat drumul de lângă vechea Cetate de Scaun. "Se pare că nu s-au schimbat prea multe de atunci,'' adaugă telespectatorul.

Nici în Galaţi străzile nu sunt mai bune. Dan a fotografiat gropile lăsate în urma reparaţiilor. "Aceasta este marea lucrare de canalizare a primarului. Asfaltarea s-a terminat vara aceasta, drumul este prost, iar traficul este deviat şi nici o speranţă de finalizare.''

George ne-a trimis imaginea unei străzi din Călăraşi, şi a unei străzi din Germania. Diferenţele le putem vedea cu ochiul liber!

O altă fotografie am primit din Capitală, de pe strada Eraclie Arion din sectorul 1. Telespectatorul adaugă, că şi cetăţenii acestei străzi plătesc impozite, şi merită o stradă asfaltată. Sunteţi invitaţi să fotografiaţi sau să filmaţi şoseaua pe care o consideraţi a fi cea mai proastă din România.

Aşteptăm imaginile pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe siteul realitatea.net. În fiecare săptămână, telespectatorul care a trimis cele mai elocvente imagini va primi 1.000 de lei, iar Realitatea TV va trimite elicopterul redacţiei de ştiri să surprindă imaginea de ansamblu a cazului semnalat de acesta.

Mai multe articole despre:
străzi Realitatea Tv starea drumurilor