MENIU

Realitatea TV a desemnat câştigătorul rubricii Martor Ocular din această lună

Foto: Realitatea TV

Este vorba de Mihai Ovidiu Lupşa din Alba Iulia. Acesta a câştigat un telefon mobil, în urma materialului trimis pe site-ul realitatea.net.

Telespectatorul a filmat în data de 6 ianuarie un autobuz care a luat foc, în Alba Iulia. Alte imagini foarte bune am primit la rubrica Şmecher de România, de la Cristi din Iaşi. Acesta a fotografiat un jeep parcat pe scările unui magazin din centrul oraşului. Şi Bobdan din Bucureşti a fotografiat în preajma sărbătorilor de iarnă, o maşină care căra în portbagaj un porc sacrificat.

Le mulţumim tuturor telespectatorilor care ne-au trimis imagini şi nu uitaţi - Dacă aţi fost martorul unui eveniment inedit pe care aţi reuşit să-l surprindeţi, trimiteţi-ne fotografiile sau filmele pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe www.realitatea.net, la secţiunea Martor ocular sau Şmecher de România. Imaginile vor fi difuzate în jurnalele Realitatea TV.

Cele mai bune poze sau filmuleţe vor fi premiate. Câştigătorul va primi un telefon mobil, iar povestea sa va fi publicată pe site-ul realitatea.net.

Mai multe articole despre:
concurs căştigător Martor ocular