MENIU

REALITATEA pe NET: Cea mai mare peşteră subterană din Israel a fost săpată de credincioşi în urmă cu 2.000 de ani

Foto: RTV
Un copil care se afla în tribunele unui meci de fotbal a avut parte de 15 secunde de faimă

Cea mai mare peşteră din Israel este opera omului. Ea a fost săpată în urmă cu 2.000 de ani şi era folosită în scopuri religioase.

Arheologii au descoperit cea mai mare peşteră subterană din Israel. Grota se află în apropierea oraşului Jericho, are mai multe încăperi şi pare să fi fost folosită în scopuri religioase. Pereţii sunt acoperiţi de simboluri, printre care unele de provenienţă creştină şi romană. Imaginile sunt printre cele mai urmărite astăzi pe portalul BBC.

Un copil care se afla în tribunele unui meci de fotbal a avut parte de 15 secunde de faimă. Băiatul a atras atenţia cameramanilor pentru că a hotărât să-şi picteze faţa cu îngheţată. Imaginile, surprinse în timpul meciului dintre Italia şi Brazilia din Cupa Confederaţiilor, au fost accesate pe YouTube de 70.000 de ori.

Poliţiştii indieni se antrenează în condiţii dure pentru luptele de gherilă. Imaginile obţinute de portalul Times of India îi surpind pe poliţiştii indieni în timpul antrenamentelor. Ei mănâncă şopârle la prânz şi învaţă să se descurce pe un teren ostil. Scopul poliţiştilor este să fie capabili să le facă faţă rebelilor maoişti.

Acestea au fost câteva dintre cele mai interesante subiecte ale zilei de marţi, 23 iunie, de pe Internet. 

Mai multe articole despre:
poliţişti Israel internet peşteră gherilă