MENIU

Realitatea.NET a lansat o secţiune specială pentru îndrăgostiţi – Valentine

Foto: www.windsoreats.com

Valentine.Realitatea.NET găzduieşte, până pe 24 februarie, informaţii utile, recomandări, jocuri şi concursuri pentru toţi cei care sărbătoresc Valentine’s Day sau Dragobete, dar şi pentru utilizatorii care preferă evenimentele anti Valentine.

Poveşti de iubire celebre, topul celor mai frumoase melodii şi filme romantice, locuri interesante de vizitat şi recomandări pentru achiziţionarea cadoului perfect, horoscopul dragostei şi sfaturi pentru cei în căutare de pereche, caricaturi, dezbateri şi calendarul evenimentelor anti Valentine’s, toate acestea se regăsesc în noua secţiune specială Valentine.Realitatea.NET.

În plus, sub deviza “Love @ 1st site”, Valentine.Realitatea.NET pune la dispoziţia utilizatorilor săi jocuri şi concursuri pline de amuzament.

Astfel, cei care accesează “Valentine fără pereche” au ocazia de a trasmite mesaje de iubire şi felicitări celor pe care îi indrăgesc. Autorii celor mai inspirate mesaje vor fi recompensaţi cu albume de design interior, cărti, ursuleţi de pluş şi bilete de două persoane la concertul fado al apreciatului pianist portughez Mario Moita, iar cele mai frumoase felicitări vor fi premiate cu aranjamente florale.

De asemenea, vizitatorii care vor lasa comentarii cu poveştile lor de dragoste pe “Blogul lui Cupidon” vor fi răsplătiţi cu weekend-uri romantice la munte, în Poiana Braşov, şi la malul marii, în Eforie.

Realitatea.NET este liderul website-urilor mass media din România, conform SATI, şi cel mai important produs din portofoliul F5 - compania de new media a grupului Realitatea-Caţavencu. Spaţiile publicitare sunt administrate de regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale F5 X-Media.
Mai multe articole despre:
cadouri realitatea.net Dragobete îndrăgostiţi