MENIU

Real Madrid vrea să blocheze transferul lui Kaka la Manchester City oferind aceeaşi sumă de bani!

Foto: football-wallpapers.com

Clubul spaniol Real Madrid vrea să ofere aceeaşi sumă propusă de Manchester City în schimbul lui Kaka pentru a-i forţa pe oficialii lui AC Milan să aştepte până la vară, când jucătorul poate ajunge în Spania, potrivit ediţiei online a Gazzetta dello Sport.

Real Madrid a mai vrut să-l achiziţioneze pe Kaka, dar vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a refuzat oferta, deoarece a considerat-o prea mică. Oficialul a afirmat după ce echipa sa a învins cu 1-0 pe Fiorentina că nu îşi doreşte să-l vândă pe Kaka, dar se gândeşte şi la binele clubului pe care îl conduce.

Principala problemă în realizarea transferului la City este legată de faptul că brazilianul nu este încântat să evolueze la formaţia din Premier League, deoarece aceasta are şanse mici să evolueze în sezonul viitor al Ligii Campionilor.

Presa engleză scrie că Real Madrid l-a anunţat pe tatăl lui Kaka, dar şi pe impresarul său, de planul echipei, dar nu îi poate oferi acelaşi salariu ca la City, care i-a propus două milioane de lire sterline pe lună.

Fanii lui AC Milan au protestat faţă de posibilitatea unui transfer al lui Kaka şi i-au transmis acestuia un mesaj: "Ricky, îmbătrâneşte alături de noi, aici este casa ta", în timp ce oficialii clubului milanez au fost insultaţi.

Daily Star scrie că brazilianul Kaka ar fi semnat deja cu Manchester City 

Brazilianul Kaka este cel mai scump jucător de fotbal din lume. Aşa anunţă englezii de la Daily Star care scriu că AC Milan s-a înţeles cu şeicii de la Manchester City pentru transferul fotbalistului, în schimbul a 100 de milioane de lire.

Englezii dezvăluie că directorul sportiv al lui Milan, Ariedo Braida, a fost auzit când le spunea unor acţionari milanezi că afacerea a fost bătută în cuie.

Italienii de la Gazzetta dello Sport sunt surprinşi de dezvăluirile tabloidului britanic. Nu au auzit nimic de tranzacţie sau de faptul că brazilianul şi-a dat acordul să joace la City. 

Mai multe articole despre:
AC Milan Real Madrid Kaka Manchester City