MENIU

Răzvan Raţ: Obiectivul imediat trebuie să fie refacerea imaginii echipei naţionale

Foto: NewsIn

Fundaşul stânga al echipei naţionale spune dacă se va continua cu criticile la adresa tricolorilor, reprezentativa României nu va avea rezultate.

Fundaşul stânga al naţionalei României, Răzvan Raţ, a declarat, vineri, că meciurile amicale pe care tricolorii le vor disputa până la debutul preliminariilor CE 2012 reprezintă ocazia celor convocaţi să demonstreze că formează o echipă bună, informează site-ul oficial al fotbalistului.

"Până la startul preliminariilor pentru CE 2012 vom avea de disputat doar jocuri amicale. Obiectivul imediat trebuie să fie refacerea imaginii echipei naţionale. Şi cum am putea face să se vorbeasca pozitiv despre România decât prin evoluţii convingătoare, prin victorii împotriva echipelor pe care le vom întâlni în următoarele partide amicale", a spus Răzvan Raţ.

Fundaşul naţionalei României a indicat şi care este climatul propice realizării performanţelor de către tricolori: "Avem nevoie de victorii şi pentru moralul nostru, pentru atmosfera la lot, pentru tot. Dacă vom continua cu criticile, cu scandalurile la echipa naţională, nu vom reuşi să avem rezultate".

În ceea ce priveşte meciul cu Polonia, Răzvan Raţ a precizat: "Chiar dacă este vorba doar de un meci amical, este important să câştigăm, să începem să adunăm victorii în dreptul naţionalei Romaniei".

Partida amicală Polonia-România se va disputa sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul Legia din Varşovia.

Mai multe articole despre:
Polonia Varşovia Răzvan Raţ CE 2012