MENIU

Răzvan Lucescu spune că FC Braşov a avut "momente de nebunie" cu Farul care puteau să o coste

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat vineri că este mulţumit de victoria în faţa echipei Farul, dar nu şi de finalul meciului, în care elevii săi au dat dovadă de neatenţie şi au riscat să fie egalaţi.

"Nu suntem noi dacă nu avem nebuniile noastre. 2-0, un meci liniştit de 6-0, dar ne-am relaxat, am considerat că jocul e încheiat şi a fost suficientă o eroare care ne-a costat, în sensul că am terminat sub presiune acest meci. Sigur, nu au fost probleme deosebite, tot noi am ratat ocazii, dar când ai jocul în mână şi ajungi să termini 2-1, parcă eşti un pic dezamăgit. Dar 3 puncte sunt 3 puncte, a fost spectacol şi azi", a declarat Răzvan Lucescu la finalul meciului disputat vineri seară.

Tehnicianul a spus că l-a certat pe mijlocaşul Roman pentru că a fost individualist în unele situaţii. "Îmi pare rău pentru Mihai, cu toate că a făcut un meci bun, i-am reproşat că a încercat cu orice preţ să marcheze. Cred că a înţeles foarte bine asta şi nu se va mai repeta", a explicat tehnicianul braşovenilor.

Cât priveşte accidentarea lui Stelea, din finalul meciului, Lucescu Jr a precizat că formaţia sa este asigurată pentru etapa viitoare. "Probabil este o întindere, dar nu e problemă, intră Dani Coman. Aşa a fost la noi tot timpul, s-a accidentat unul şi a intrat altul", a spus tehnicianul.

FC Braşov s-a impus vineri, pe propriul teren, scor 2-1 în faţa formaţiei Farul Constanţa, în primul meci din etapa 30-a a Ligii I, prin golurile reuşite de Ilyeş şi Sburlea, în timp ce unicul gol al oaspeţilor a fost înscris de Ben Teekloh.

Mai multe articole despre:
Liga I Farul Constanţa FC Braşov Etapa a 30-a