MENIU

Răzvan Lucescu: Meciul cu CFR nu este decisiv pentru Europa League

Foto: NewsIn

Tehnicianul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu vede partida din deplasare, cu CFR Cluj, ca pe una decisivă pentru un loc de cupe europene, deoarece până la finalul sezonului mai sunt de disputat 4 meciuri

"Nu ştiu dacă e un meci decisiv, pentru că mai sunt 4 jocuri şi se poate întâmpla orice. Campionatul a arătat un foarte mare echilibru şi foarte multe rezultate imprevizibile. Sigur, este un joc important, pentru 3 puncte, şi pentru CFR, şi pentru Braşov, dar nu cred că acesta va departaja pe vreuna dintre echipe", a spus Lucescu.

Declaraţia tehnicianului vine în contradicţie cu cea a jucătorilor săi, Cristian Ionescu şi Paolo Adriano, care au declarat că meciul cu CFR Cluj este capital pentru echipa braşoveană în privinţa ocupării la finalul sezonului a unui loc care să-i perimită participarea în Liga Europa.

Antrenorul braşovenilor a făcut şi o caracterizare a adversarului de sâmbătă: "Avem în faţă o echipă foarte tehnică, cu jucători de valoare, capabili în orice moment să destabilizeze o apărare sau o echipă bine organizată. Pe de altă parte, mergem cu încredere, cu dorinţa de a obţine un rezultat bun, pentru că şi noi în acest campionat, mai cu seamă în retur, am arătat că suntem o echipă foarte puternică, greu de învins şi care a jucat un fotbal foarte bun".

În încheiere, Lucescu Jr consideră că s-a luat o decizie foarte bună prin aducerea brigăzilor străine de arbitri în acest final de sezon: "Din cauza situaţiei create în acest retur, cu toate scandalurile, e bine că vom fi conduşi de arbitri străini. Cel puţin nu mai există nicio suspiciune. Nu mai stăm să ne gândim înaintea meciului cum va arbitra, dacă va greşi, dacă are sau nu valoare pentru a conduce un meci cu miză".