MENIU

Răzvan Lucescu: "Gigi Becali să se uite la scandalurile de după meciurile Stelei!"

Foto: NewsIn

Tehnicianul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, i-a răspuns joi patronului Stelei, Gigi Becali, cel care a spus despre meciul CFR Cluj-Rapid, din sezonul 2005-2006, scor 1-3, că a fost aranjat în favoarea giuleştenilor, care se luptau cu roş-albaştrii pentru titlu.

"Cred că Gigi Becali ar trebui să se uite la ce a făcut el şi la toate scandalurile care au urmat meciurilor Stelei din ultimii trei ani. Să se uite la meciurile cu Jiul Petroşani, cu FC Vaslui, cu Pandurii Tg. Jiu, cu Farul sau cu CFR Cluj", a declarat Răzvan Lucescu.

Tehnicianul a vorbit şi despre o posibilă aducere a lui Nicolae Dică la FC Braşov, jucător care nu s-a acomodat la noua sa echipă, Catania.

"Dică e un jucător important, care ar putea aduce un plus de valoare lotului, dar şi un plus de experienţă. Trebuie însă să ţinem cont de faptul că ar putea veni doar pe 6 luni sau un an şi am investi nişte bani fără posibilitatea de a-l păstra. Mai degrabă, acest transfer este de nerealizat. Este însă posibil să mai vină un jucător în stagiul din Antalya", a precizat antrenorul ardelenilor.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Răzvan Lucescu Nicolae Dică