MENIU

Răzvan Lucescu: "A fost un joc în totalitate la discreţia noastră"

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că meciul cu Gaz Metan Mediaş a fost în totalitate la discreţia formaţiei sale şi a apreciat că meritul principal pentru rezultatul de duminică l-au avut elevii săi, care au crezut în victorie până la final.

"A fost un joc în totalitate la discreţia noastră. Adversarul a ştiut să se agaţe de orice oportunitate pentru a pleca cu un punct, dar până când noi am deschis scorul nu a avut nicio ocazie. Faptul că am ratat mult în prima repriză ne-a complicat meciul în partea a doua", a spus Răzvan Lucescu.

Tehnicianul formaţiei braşovene a evitat să comenteze decizia centralului Victor Berbecaru de a anula gazdelor un penalty după ce s-a consultat cu asistentul Şovre. "A fost penalty. Punct. Eu am mers la acea fază să-mi îndepărtez jucătorii. Dar, chiar şi aşa, dacă nu a fost penalty era pasă la portar şi trebuia indirectă", a afirmat tehnicianul.

Lucescu a menţionat că atacantul Mugurel Buga, înlocuit încă din minutul 5 al întâlnirii cu Gaz Metan, este suspect de ruptură musculară.

De partea cealaltă, antrenorul Cristian Pustai s-a declarat dezamăgit de eşec: "Fotbalul ne-a arătat că se poate trece foarte repede de la agonie la extaz şi invers. Şansele noastre de a rămâne în Liga I se micşorează şi este păcat".

FC Braşov s-a impus duminică, pe propriul teren, cu 2-1 în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, după un meci cu final dramatic şi decizii de arbitraj controversate.