MENIU

Răspunde întrebării lansate de REALITATEA.NET şi poţi câştiga o invitaţie la RoNewMedia

Foto: Realitatea.NET

REALITATEA.NET oferă 30 de invitaţii la cel mai important eveniment de dezbatere pe teme New Media din România. Pentru a putea beneficia de una dintre invitaţii dă un răspuns inspirat întrebării de mai jos.

Care crezi că este diferenţa dintre bloggeri şi jurnalişti?

La RoNewMedia 3.0 veţi afla cum setezi eficient o campanie online, care sunt principalele instrumente de promovare în spaţiul virtual, cine sunt ţintele şi care au fost, până acum, cele mai de succes campanii online, cât de penetrante sunt, de fapt, campaniile pe internet.

Sunt multe conferinţe la care puteţi merge pentru a vedea ce se mai întâmplă pe internet ASTĂZI. Însă dacă vreţi să aflaţi ce se va întâmpla MÂINE, trebuie să veniţi la RoNewMedia - editia 3.0! Oricât de multe stiţi despre Internet şi afaceri digitale şi orice încercaţi să obţineţi - RoNewMedia vă va ajuta să ajungeţi acolo mai rapid şi mai eficient. Este cel mai mare meeting din Romania în materie de soluţii şi experienţa pe Internet.

RoNewMedia 3.0 va aduna marţi, 16 iunie, începând cu ora 09.00, la Crowne Plaza, 28 de experţi internaţionali şi români şi o audienţă selectă de peste 50 de profesionişti din domeniu pentru o serie de discuţii la obiect despre ultima generaţie de instrumente digitale şi noile oportunităţi de monetizare.

De asemenea, Microsoft Romania va fi prezent cu Surface, iar Share Dimension (Olanda) va prezenta o aplicaţie dezvoltată special pentru RoNewMedia 3.0.