MENIU

Rapidiştii recunosc superioritatea celor de la Dinamo

Foto: NewsIn

Directorul tehnic al echipei Rapid, Nicolae Manea, a declarat că Dinamo a meritat victoria în derbiul din etapa a 22-a a Ligii I, în timp ce antrenorul Marian Rada se consideră principalul vinovat pentru eşec, deoarece nu a ştiut să îi aducă pe jucători la forma cea mai bună, după cele două săptămâni de pauză datorate meciurilor echipelor naţionale.

Manea a menţionat că obiectivul Rapidului rămâne în continuare un loc de Cupa UEFA. "Din păcate nu am reuşit prea multe în seara asta. Este o victorie meritată a lui Dinamo. Ne-am prezentat modest, am fost şi noi surprinşi de evoluţia modestă din seara asta. Dacă am fi câştigat, poate ne-am fi apropiat de titlu. Încă se mai joacă. Pauza asta nu ne-a priit", a declarat Manea.

"Prezenţa jucătorilor la loturile naţionale nu a fost de bun augur pentru noi. Nu am ştiut să gestionez foarte bine această perioadă. Este vina noastră. După jocul de astăzi putem spune că nu mai sperăm la titlu, sunt opt puncte, dar acum ne gândim la meciul cu Timişoara. Nu am avut prospeţime, agresivitate, am ieşit din ritm după cele două săptămâni de pauză. Jucătorii au încercat să dea totul, dar atât au putut astăzi. Încercăm să ne luăm revanşa în Cupă", a afirmat antrenorul principal Marian Rada.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a declarat dezamăgit de evoluţia giuleştenilor. "Rapid a jucat cu viteza a patra", a spus şeful Ligii, la finalul întâlnirii.

Dinamo s-a impus cu scorul de 3-0, sâmbătă, în derby-ul cu Rapid, din etapa a 22-a a Ligii I, care a reprezentat întâlnirea numărul 100 dintre cele două formaţii pe prima scenă fotbalistică din România.