MENIU

Rapid - Portarul Elinton Andrade, spre Paris Saint-Germain

Foto: NewsIn
Portarul rapidist Andrade a revenit în România, după ce a plecat în Brazilia fără permisiunea clubului.

Portarul brazilian Elinton Andrade ar putea părăsi Rapidul în vară. Revenit după opt zile din Brazilia, unde a plecat fără permisiunea oficialilor rapidişti pentru a asista la naşterea fiului său, Andrade anunţă că are şanse să se transfere la Paris Saint-Germain.

"Impresarul meu lucrează. E posibil să plec la Paris Saint-Germain", a afirmat Andrade, care s-a transferat la Rapid în 2007 şi are contract până în 2011.

Andrade s-a întors fără bagaje din Brazilia, după ce acestea au fost rătăcite la Paris. "Dacă bagajele nu au ajuns, nu am bani, nu am nimic. Am doar mănuşile", a spus portarul brazilian.

Titular la Rapid înainte de a dezerta, Andrade va fi mai mult ca sigur rezervă în derby-ul cu Steaua, de vineri, mai ales ţinând cont de evoluţia foarte bună a tânărului Andrei Marinescu. "Dacă antrenorul crede că Marinescu joacă bine... El a făcut un meci foarte bun, e incredibil. Dacă eu aş fi antrenor, ar juca Marinescu", a punctat Andrade, foarte puţin afectat de pierderea locului între buturi.

Totuşi, noul antrenor rapidist Viorel Hizo spune că nu este supărat pe Marinescu, deoarece acesta a plecat de la echipă înainte de numirea sa. "Nu sunt supărat, pentru că nu eram eu. Dacă eu îi spuneam să nu plece şi el pleca, atunci eram supărat", a punctat Hizo.
Mai multe articole despre:
Rapid Paris Saint-Germain portar Elinton Andrade