MENIU

Rapid - Hizo: "M-aş mulţumi şi cu un egal în derby-ul cu Steaua"

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Rapid, Viorel Hizo, a declarat, luni, că derby-ul cu Steaua va fi important pentru ambele echipe, în care absenţele îşi vor spune cuvântul şi afirmă că ar fi mulţumit şi cu un egal pe terenul rivalei din Ghencea.

"Sincer să fiu, m-aş mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în Ghencea. Va conta faptul că lipseşte Dorin Goian de la Steaua, dar şi de la noi va absenta Vasile Maftei, care a luat un galben uşor în meciul precedent. Ne va lipsi Maftei, dar mă bucur că va reveni pe teren Ştefan Mardare", a spus Hizo.

De partea cealaltă, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, şi-ar dori ca derby-ul cu Rapid să fie mai disputat decât cel cu Dinamo, despre care susţine că a fost marcat de presiune. "Sper ca meciul cu Rapid să fie altfel, să fie diferit de precedentul derby. Mulţi au spus că Steaua-Dinamo nu a fost un meci spectaculos, dar asta s-a întâmplat şi din cauza situaţiei actuale a clubului. S-a jucat prudent, pentru că a contat mai mult rezultatul decât spectacolul. Important e ca noi să câştigăm restul meciurilor", a afirmat oficialul roş-albaştrilor.

Meciul dintre Steaua şi Rapid, din etapa a 31-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21.00.
Mai multe articole despre:
Steaua Rapid Viorel Hizo derby egal