MENIU

Rapid - Copos spune că nu va plăti cei 300.000 de euro pentru rezilierea contractului lui Peseiro

Foto: www.onlinesport.ro

Acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat, miercuri, că nu este dispus să plătească cei 300.000 de euro pentru rezilierea contractului antrenorului Jose Peseiro, deoarece nu mai are nicio implicare la club.

"Cum să îmi dau eu acordul, pentru ce? Am semnat eu vreun contract cu Peseiro? Eu nu am niciun fel de implicare aici. Eu nu am negociat nimic, nu am semnat niciun contract în numele Rapidului cu nimeni după 31 martie 2008. Să dau 300.000 de euro pentru plecarea lui Peseiro? Nicidecum. Cred că nu realizaţi pe ce lume trăim în aceste momente de criză profundă, dar o să vedeţi la sfârşitul acestui an", a spus Copos.

Întrebat dacă şi lui Grigore Sichitiu o să îi spună acelaşi lucru când acesta îi va cere să plătească rezilierea contractului lui Peseiro, Copos a afirmat: "Eu am rămas un simplu suporter al Rapidului. Nu cunosc nimic de propunerea pe care o să mi-o facă Sichitiu, dar şi lui o să îi spun acelaşi lucru. Nu ştiu nimic de situaţia lui Peseiro şi, sincer, nici nu mă interesează".

Preşedintele CA al Rapidului, Constantin Toma, a declarat, miercuri, că s-a ajuns la un acord cu Jose Peseiro în privinţa rezilierii contractului în schimbul a peste 300.000 de euro net pentru întreaga sa echipă tehnică, iar Grigore Sichitiu va încerca să îl convingă pe George Copos să plătească această sumă.