MENIU

Rapid - Copos promite că va plăti jucătorilor primele pentru remiza cu CFR Cluj

Copos spune că este în continuare acţionar majoritar la Rapid şi că va plăti primele pentru remiza din derby-ul cu CFR.
Foto: NewsIn

Omul de afaceri George Copos a declarat, sâmbătă, în direct la Realitatea TV, că este în continuare acţionar majoritar la FC Rapid şi a promis că le va achita jucătorilor primele pentru remiza din partida cu CFR Cluj, scor 0-0, din etapa a 20-a a Ligii I.

"Sunt încă acţionarul majoritar al Rapidului. Vom încerca să respectăm toate clauzele financiare care sunt conforme regulamentului intern. Categoric voi plăti, pentru că băieţii mei merită din plin aceste prime pentru că au fost bravi, au fost extraordinari şi au demonstrat că sunt o superechipă", a spus Copos, după ce, imediat după partida de la Cluj a evitat să discute problema primelor.

Copos a menţionat că, deşi întâmpină mari probleme cu administrarea clubului, va face tot posibilul pentru reglementarea situaţiei. "Îmi este foarte greu şi acum pentru că a fost o administrare nu foarte bună în 2008, dar încercăm să facem totul pentru Rapid", a punctat acţionarul rapidist, care a opinat că Rapid ar fi meritat să câştige derby-ul cu CFR.

Printre altele, Copos a mai spus că Rapid poate lupta în continuare pentru titlu. "Be aşteaptă multe meciuri grele. Dacă vom avea aceeaşi forţă unită a grupului de la Rapid vom merge în Europa.

Mai multe articole despre:
Rapid George Copos prime