MENIU

Rapid - Adefemi a fost declarat de FIFA jucător liber, Sichitiu reclamă că s-a judecat pe acte false

Foto: NewsIn

Directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, a declarat, joi, că la club a sosit o adresă de la FIFA în care se precizează că nigerianul Olubayo Adefemi a fost declarat liber de contract, dar oficialul giuleştenilor acuză că actele după care s-a judecat sunt false.

"Am primit o adresă de la FIFA prin care suntem înştiinţaţi că Adefemi a fost declarat jucător liber. Cei de la Altach au prezentat un dosar fals, dar noi ne vom adresa Secretariatului General şi sunt sigur că Adefemi va redeveni jucătorul Rapidului. Nu avem cum să-l pierdem, pentru că el şi-a primit toate drepturile salariale de la noi. Singura noastră vină e că nu am purtat o corespondenţă cu FIFA în perioada noiembrie-decembrie", a spus Sichitiu, care a precizat că jucătorul se află în această perioadă în Africa pentru a-şi prelungi viza de şedere în România.

Nigerianul Adefemi, care a lipsit timp de trei luni de la pregătirile Rapidului, s-a întors în România la sfârşitul lunii martie, după ce s-a antrenat cu formaţia austriacă SCR Altach, la care a încercat să se transfere fără acordul clubului giuleştean.
Mai multe articole despre:
FIFA Rapid Grigore Sichitiu