MENIU

Rada: Suntem într-o pasă proastă, trebuie să ne revenim cât mai repede

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat, miercuri, după jocul cu FC Timişoara, scor 0-2, că formaţia sa a făcut multe greşeli care au costat-o, dar consideră că giuleştenii au avut şi ghinion.

"E clar că pentru noi meciul cu Dinamo a însemnat intrarea într-o pasă proastă, dar trebuie să ne revenim cât mai repede. Am avut puţin ghinion, dar am şi făcut cadou timişorenilor două goluri. Dacă reuşeam să ţinem scorul 0-0 până la pauză, altfel ar fi fost jocul. Dacă nu reuşeşti să înscrii, să speculezi, fotbalul se răzbună. Pauza ne-a dat peste cap", a declarat Marian Rada, care a adăugat că giuleştenii nu se mai pot gândi la titlu, obiectivul fiind acum ocuparea unuia dintre locurile 5-6.

Tehnicianul a spus nu are ce să le reproşeze jucătorilor, chiar dacă unii dintre ei nu au jucat foarte bine: "Ce să mai zic acum? Sunt toţi supăraţi. Cesinha a trecut printr-o perioadă grea, a fost accidentat şi a vrut el să intre, poate de aceea a jucat mai slab. Marius Constantin a jucat în general bine, a avut intenţii bune, dar a greşit la primul gol".

Directorul tehnic al rapidisştilor, Nicolae Manea, a spus că jocul cu FC Timişoara trebuia să facă uitat eşecul din derby-ul cu Dinamo, însă "atât au putut jucătorii". "Trebuia să ne revanşăm faţă de fani, dar nu am reuşit. Ne luptăm în continuare pentru un loc de Cupa UEFA şi trebuie să credem în şansa noastră", a afirmat Manea.

La finalul partidei cu FC Timişoara, la autocarul echipei au venit aproximativ 30 de fani, care i-au criticat pe jucători.

Rapid a pierdut, miercuri, meciul cu FC Timişoara, scor 0-2, pe teren propriu, şi a înregistrat a doua înfrângere consecutivă din acest retur.
Mai multe articole despre:
Liga I Rapid Marian Rada FC Timişoara Etapa a 23-a