MENIU

Pustai: "Merităm să rămânem în Liga I"

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Gaz Metan, Cristian Pustai, a declarat, sâmbătă, că medieşenii au demonstrat că merită să rămână în Liga I, prin evoluţiile din ultimele trei partide, în care au luat puncte echipelor Dinamo (1-1), FC Timişoara (0-0) şi Unirea Urziceni, pe care au învins-o cu scorul de 1-0, în etapa a 21-a.

"A fost un meci foarte frumos pentru mine, cred că şi pentru spectatori. Mă bucur că de două etape nu am mai primit gol, iar astăzi am învins cea mai bună echipă din campionat în meciurile din deplasare. Am demonstrat că merităm să rămânem în Liga I, pentru că jucăm un fotbal de calitate", a spus Cristian Pustai.

Tehnicianul grupării medieşene a fost surprins plăcut de evoluţia portarului Cosmin Vâtcă, împrumutat până la finalul sezonului de la Steaua: "Cred că ar merita să fie în atenţia loturilor naţionale, a demonstrat că este un portar foarte bun. Ne ajutăm reciproc, noi îi oferim posibilitatea să joace, iar el contribuie la încercarea echipei de a evita retrogradarea".

Pentru Gaz Metan Mediaş, victoria din partida cu Unirea Urziceni a fost prima obţinută în returul Ligii I, în timp ce ialomiţenii au bifat al doilea eşec stagional.