MENIU

Pustai: Este inadmisibil să iei gol în secunda 25

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, este foarte supărat pe jucătorii săi pentru golul primit la 25 de secunde după fluierul de start al partidei cu Pandurii Târgu Jiu, pierdută, sâmbătă, cu scorul de 0-1, în etapa a 24-a a Ligii I.

"Nu e posibil ca în secunda 25 să iei gol. Am mai pierdut o şansă şi după acest meci. Am primit cel mai rapid gol din campionat, am atacat apoi şi am vrut să câştigăm, însă nu am mai reuşit să revenim. Nu avem timp să ne lingem rănile. Mai avem încă 10 etape şi cu 37 de puncte eu cred că putem scăpa de la retrogradare. Mai avem nevoie de 5 victorii să ne salvăm, dar contează şi ce vor face celelalte adversare", a declarat Cristian Pustai.

De partea cealaltă, secundul Pandurilor, Florin Bejinaru, a pus jocul greoi din partida cu Gaz Metan pe seama oboselii acumulate în partida cu Steaua. "S-a văzut că am alergat mult în meciul cu Steaua, pentru că acum nu am mai avut prospeţime. Am jucat pragmatic, însă puteam să mai marcăm", a punctat Bejinaru.