MENIU

PSD Cluj face campanie electorală cu sape, mături şi parasolare

Foto: alexrosca.ro

PSD Cluj a prezentat, vineri, materialele de campanie electorală pentru algerile europarlamentare, acestea fiind un cub, o sapă, o mătură şi un parasolar, toate inscripţionate cu sloganuri electorale.

Cubul este simbolul grupului socialist din Parlamentul European (PES) şi are pe cele şase laturi principiile PSD Cluj pentru campania electorală, pe sapă scrie "Muncim împreună", pe mături – "Facem curăţenie", iar parasolarele, care vor fi distribuite în zona urbană, sunt personalizate cu sloganul "Cu ei v-aţi ars, NOI vă protejăm".

Potrivit preşedintelui interimar al PSD Cluj, Valentin Cuibus, materialele pentru campania electorală sunt o idee a clujenilor, singurul slogan preluat de la Bucureşti fiind "Alege bine".

"Toate aceste produse cu care noi am ieşit acum sunt ideile echipei pe care noi o avem acum la Cluj. Am considerat că este util să ieşim cu alte produse decât cele obişnuite, pixuri şi brichete. Toate aceste cuburi mari se vor deplasa în întreg municipiul Cluj şi în toate oraşele şi municipiile din judeţ în aceste săptămâni. De asemenea, o serie de cuburi mici vor fi date cetăţenilor", a afirmat Cuibus în cadrul unei conferinţe de presă.

"Sapa – muncim împreună – asta înseamnă că vrem să îi ajutăm pe toţi cei din mediul rural, pentru că lor ne-am adresat în acest fel, mătura reprezintă curăţenia pe care vrem să o începem, o curăţeni morală a întregii clase politice de la nivelul judeţului Cluj, iar ceea ce ne-am gândit pentru municipiul Cluj şi pentru municipii sunt aceste parasolare cu un text care cred că este foarte actual judeţului Cluj din acest moment", a completat Valentin Cuibus.

Liderul social-democrat a precizat că, pentru început, filiala a comandat mai multe mii de exemplare din fiecare material de campanie, cu posibilitate de a suplimenta comanda.

"Vrem să aducem PSD la nivelul judeţului Cluj într-o cu totul altă poziţie, vrem să îl aducem să câştige pe termen mediu şi lung atât primăria cât şi consiliul judeţean, vrem să însemne altceva în relaţiile cu colegii noştri din Ardeal şi în poziţia pe care noi o avem la centru. Asta se poate întâmpla numai cu obţinerea unor rezultate deosebite", a mai spus preşedintele interimar al PSD Cluj.

Mai multe articole despre:
Cluj alegeri PSD campanie electorală