MENIU

Proprietarii maşinilor avariate în timpul furtunii de marţi noapte şi care nu au CASCO vor primi de la poliţie adeverinţă de reparaţii

Motoc: Cei care au CASCO trebuie să meargă la firma de asigurare, ceilalţi să meargă la poliţie pentru adeverinţă de reparaţie
Foto: bzi.ro

Aproape 60 de maşini au fost avariate, după ce pe ele au căzut copaci doborâţi de furtună. Marian Motoc, directorul adjunct al Poliţiei Rutiere, spune că proprietarii de autoturisme care nu au CASCO trebuie să vină la poliţie ca să primească adeverinţă pentru reparaţii.

"Până în prezent avem 56 de proprietari de autovehicule care au reclamat avarii, au suferit stricăciuni ale autovehiculelor din cauza furtunii", a spus Marian Motoc.

Acesta a anunţat că proprietarii de maşini care au asigurare CASCO trebuie să meargă la firma de asigurare şi să li se întocmescă documentele necesare pentru a-şi primi banii necesari reparaţiilor.

"Ceilalţi, care nu au CASCO, trebuie să meargă la unităţile de poliţie pentru a intra în posesia autorizaţiei de reparaţie. Este recomandabil pentru posesorii de autovehicule să-şi facă asigurarea tip casco, pentru că îi poate ajuta să-şi recupereze banii", a mai spus directorul adjunct al Poliţiei Rutiere.

În plus, Motoc a atras atenţia asupra faptului că cei care nu au poliţe CASCO şi ale căror maşini au fost avariate pe motive care ţin de neglijenţa administraţiei publice, cum ar fi că nu s-a făcut la timp toaletarea copacilor, pot ajunge în instanţă.

"În condiţii de vreme neprielnică e recomandat ca şoferii să se adăpostească, să nu circule cu maşinile, pentru că pot apărea incidente neprevăzute", a mai spus Marian Motoc.

Mai multe articole despre:
maşini poliţie auto furtuna CASCO adeverinţă