MENIU

PROGNOZA METEO DE ALEGERI

Vremea de alegeri se anunţă mohorâtă, însă caldă pentru această perioadă

Dimineaţa este destul de rece dar, după cum spun meteorologii, astăzi avem încă temperaturi peste normalul perioadei.

Astăzi mergem să ne exercităm dreptul la vot, iar din partea vremii nu vom avea parte de piedici. În afară de ceaţă, care se va ridica oricum înainte de prânz, nici un alt fenomen meteo nu ne va ridica probleme. De altfel, chiar dacă pare rece, la această oră, mercurul indică valori peste normă. Sunt 7 grade în centrul Bucureştiului, 6 grade la Timişoara, 3 în Cluj Napoca, 2 grade la Iaşi şi 7 grade în Constanţa.

Iar amiaza, chiar dacă soarele nu se prea arată din cauza norilor, ne va aduce temperaturi de la 4 la 12 grade. E drept, întreaga zi se anunţă mohorâtă, dar ploile nu se prea încumetă, aşa că vom avea cel mult câţiva stropi rătăciţi sau burniţă.

Bucureştenii care şi-au propus să voteze încă de dimineaţă, e bine să ştie că acum este ceva ceaţă, dar peste zi se ridică, lăsând însă la vedere nori groşi din care este posibil să plouă slab. Maxima urcă destul de mult, până la la 9-10 grade, valoare deocamdată peste normă.

Acelaşi tablou bacovian găsim astăzi şi în Chişinău. Tot vreme mohorâtă, cu ploi slabe şi ceaţă la primele ore ale zilei, dar cu o maximă care va ajunge la 6 grade.