MENIU

Printre paşi de dans, muzică şi urale de bine, oamenii au uitat de frig

Foto: Realitatea TV
Veselia nu a avut limite, muzica nu s-a oprit până în zori şi românii au ţinut-o din dans în dans!
Enrique Iglesias a păşit cu stângul în 2009.

Piaţa Constituţiei a fost unul dintre cele mai fierbinţi locuri în noaptea dintre ani! Veselia nu a avut limite, muzica nu s-a oprit până în zori şi românii au ţinut-o din dans în dans! În ciuda frigului de afară, distracţia a atins cote maxime şi a adunat la un loc mii de oameni!

Un alt punct fierbinte pe harta distracţiei în Bucureşti este pavilionul Romexpo. Mii de bucureşteni au fost invitaţi la o petrecere cu mâncăruri fine, dar şi muzică. 

6300 de bilete s-au vândut pentru petrecerea din pavilionul central al Romexpo. Unii au devenit invitaţi fideli ai petrecerilor organizate de 8 ani încoace de primăria sectorului 5. Au venit chiar şi cu o oră mai devreme de deschiderea programului artistic.

Bucureştenii au fost fericiţi de organizarea evenimentului, deşi meniul i-a pus pe unii pe gânduri. Toată lumea pusă pe distracţie şi voie bună, chiar dacă un invitat patruped nepoftit a reuşit să urce până la cel de-al doilea nivel al pavilionului expoziţional.

Muzica a fost cuvântul de ordine. În pavilionul amenajat special pentru ei, pensionarii au uitat până şi de vârstă.

Enrique Iglesias a păşit cu stângul în 2009. În timpul spectacolului pe care l-a susţinut la Romexpo, artistul a avut numeroase probleme cu sonorizarea. Practic, numai spectatorii care au fost foarte aproape de scenă au reuşit să-l audă. Chiar şi aşa, doamnele s-au bucurat de privelişte, iar unele chiar au urcat pe scenă alături de el.