MENIU

Principalele intersecţii din Capitală au fost blocate miercuri dimineaţă, din cauza grevei de la metrou

Trafic in Capitală

Mijloacele de transport în comun au fost luate cu asalt de mii de bucureşteni grăbiţi spre serviciu. Autobuzele au fost umplute până la refuz de sute de oameni care au găsit, şi miercuri dimineaţă, intrările de la metrou închise.

Trafic de coşmar miercuri în Capitală! Greva de la metrou a paralizat timp de câteva ore principalele intersecţii.

Bucureşti, Piaţa Muncii, ora 9,30. Traficul rutier pe sub pasaj era paralizat. O coloană de câteva sute de maşini se formase între cartierul Dristor şi continua până spre Piaţa Obor. Şi asta pentru că mulţi dintre bucureştenii care au pornit miercuri dimineaţă spre serviciu au fost nevoiţi să-şi scoată maşinile din parcare. Consecinţa? Principalele intersecţii s-au blocat în doar câteva ore.

Poliţia Rutieră şi-a scos agenţii în trafic încă de dimineaţă pentru a decongestiona zonele aglomerate. Dar zeci de mii de bucureşteni care depind de metrou s-au îndreptat miercuri dimineaţă spre staţiile de tramvai sau autobuz.

Chiar dacă RATB a suplimentat numărul autobuzelor din trafic pentru a face faţă afluxului suplimentar de călători, la primele ore ale dimineţii, mii de bucureşteni s-au luptat la propriu pentru a urca în mijloacele de transport în comun.

Oamenii spun că au fost obligaţi să se trezească mult mai devreme ca de obicei pentru a putea ajunge din timp la destinaţii şi, totodată, a fost nevoie să găsească alternative la călătoria uzuală cu metroul, alternative nu tocmai la îndemână.