MENIU

Primul număr al Forbes România va apărea pe piaţă pe 23 martie

Foto: blogs.binghamton.edu

Primul număr al revistei de quality business Forbes Româniava apărea pe piaţă luni, 23 martie, într-un tiraj de 50.000 de exemplare.

România este a 10-a ţară în care Forbes lansează o ediţie internaţională. Ediţia românească este singura care va apărea bilunar, la fel ca Forbes SUA, restul ediţiilor având o periodicitate lunară. Revista de business Forbes România, tipărită în minimum 100 de pagini, va apărea lunea, la fiecare două săptămâni.

Conţinutul revistei va consta în 60% articole produse de echipa de jurnalişti români şi 40% conţinut tradus din ediţia SUA. O noutate adusă de Forbes în România este faptul că este prima oară când o revistă de business tratează tema cercetării şi tehnologiei.

Revista Forbes SUA, prezentă pe piaţă de aproape 92 de ani, este una dintre cele mai importante publicaţii americane ale ultimului secol. Revista, care are în prezent cinci milioane de cititori pe lună, a fost lansată de un imigrant scoţian, B.C Forbes, pe 15 septembrie 1917. Forbes lansează, anual, prestigiosul top al celor mai bogaţi oameni din lume, top ajuns anul acesta la numărul 23.

Mai multe articole despre:
România jurnalişti Forbes revista business