MENIU

Primarul din Râmnicu Vâlcea a îndrumat poştaşii cu cine să voteze

Foto: Realitatea Tv
Poştaşii din Râmnicu Vâlcea au fost îndrumaţi de către primar cu cine să voteze la alegerile prezidenţiale.

Poştaşii - agenţi electorali. S-a întâmplat la Râmnicu Vâlcea, acolo unde primarul le-a oferit o masă tuturor angajaţilor Poştei din judeţ, chermeză condimentată cu nenumărate sfaturi electorale. Social democraţii au reacţinonat imediat, prin vocea deputatului PSD Matei Brătianu, cel care conduce sindicatele din Poştă.

"În judetul Vâlcea de fapt nu s-a făcut poştă. E deosebit de grav, pentru că până la urmă e ca o grevă. E interzisă campanie electorală în timpul programului şi în unităţile poştale", a precizat Matei Brătianu, preşedintele sindicatelor din Poştă.

Şeful Poştei din Vâlcea recunoaşte întâlnirea electorală.

"Mulţi dintre colegii mei din ţară au mai organizat astfel de întâlniri aproape majoritatea salariaţilor. Costurile, să ştiţi, că nu sunt foarte mari, pentru că am apelat la nişte prieteni care sunt proprietarii restaurantului. Nu ar fi fost posibilă această întâlnire fără sprijinul domnului primar", a afirmat şeful Poştei din Vâlcea.

Primarul, membru PD-L nu neagă că i-ar fi sfătuit pe poştaşi, ... de bine.

"Am ajuns şi la politică, şi le-am spus care este pericolul dacă câştigă altcineva decât preşedintele Traian Băsescu", a declarat Mircia Gutău, primar Râmnicu Vâlcea.

Disputa a pornit de la o chermeză cu caracter electoral, într-un restaurant din Vâlcea. Acolo au fost adunaţi toţi poştaşii din judeţ, pentru a primi îndemnuri.