MENIU

Primăria din Lunguleţu a fost jefuită marţi dimineaţă

Trei indivizi mascaţi au furat seiful Primăriei Lunguleţu, în care se aflau 400 de lei
Foto: RTV

Jaf, marţi dimineaţă, la primăria din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu. Trei indivizi mascaţi l-au bătut şi l-au legat pe paznic şi apoi au furat seiful în care se aflau 500 de lei. Primăria se află chiar lângă sediul de Poliţie însă nimeni nu a văzut nimic.

În jurul orei 4, necunoscuţii au intrat cu forţa în primăria aflată chiar peste drum de sediul poliţiei. După ce l-au agresat pe paznic, cei trei au târât seiful de peste 100 de kilograme, l-au urcat într-o maşină şi au dispărut.

''Au sustras casa de bani în care se afla suma de 500 de lei şi un telefon mobil, aparţinând primarului. Efectuăm cercetări la faţa locului şi colaborăm cu judeţele limitrofe în vederea identificării autorilor'', a precizat Alin Carpiuc, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

Paznicul a fost lăsat inconştient în sediul primăriei. La puţin timp după plecarea atacatorilor, el a reuşit să se elibereze şi a sunat la poliţie, după care a fost transportat cu ambulanţa la spitalul din Titu.

Poliţiştii nu exclud ca infractorii din Lunguleţu să fi fost autorii altor două spargeri petrecute luni noapte. Prima s-a petrecut la primăria din Bujoreni, judeţul Teleroman, aproximativ după acelaşi scenariu. Aici, hoţii l-au legat pe paznic şi au furat din seif 12.000 de lei. La Brezoaiele, în Dâmboviţa, persoane necunoscute au spart un geam al primăriei, insă nu au mai intrat în clădire deoarece s-a declanşat alarma. 

Mai multe articole despre:
poliţie primărie jefuit seif paznic casă de bani