MENIU

Primăria din Jugureni nu mai are niciun ban în vistierie

Foto: Realitatea TV

Situaţie disperată la Primăria comunei Jugureni! Cea mai mică şi săracă localitate din Prahova a ajuns în prag de faliment. Iluminatul public a fost tăiat, din cauza datoriilor, la fel şi telefoanele din primăriei. În plus, nu sunt bani nici pentru salariile funcţionarilor.

Datoriile au început să se strângă iar facturile pentru utilităţi sau alte lucrări demarate în comună trebuie plătite. Facturile n-au fost achitate la timp aşa că în comună a fost sistat iluminatul public. Din aceeaşi cauză, la sediul Primăriei, telefoanele a fost tăiate.

În momentul în care angajaţii de aici au transmis vreo înştiinţare către autorităţile judeţene, apelează la mila colegilor din împrejurimi. Însă şi acolo ajung cu benzina plătită din buzunarul propriu.

Deşi toţi cei 13 angajaţi ai primăriei Jugureni au renunţat la sporuri, ei nu şi-au mai primit salariile de o lună. Iar greutăţile nu se opresc aici. Un calcul simplu al administraţiei locale din Jugureni arată că pentru o bună funcţionare, primăria ar avea nevoie anul acesta de 900.000 de lei. Până acum însă, nu a primit decât 200.000. 

Mai multe articole despre:
bani primărie facturi lumină telefonie