MENIU

Premierul rus a dăruit ceasul de la mână

Foto: RTV
Putin şi-a scos ceasul, un model elveţian de peste 6.000 de euro, şi i l-a oferit

La ceas de criză, Vladimir Putin a rămas fără ceas - premierul a fost într-o fabrică de armament şi i l-a făcut cadou unui muncitor. Nu este primul lider politic care rămâne fără ceas într-o baie de mulţine.

Fostul preşedinte american, George W. Bush a făcut deliciul presei când a rămas fără ceas în timpul unei vizite în Albania. E drept, în cazul lui Bush, nu a fost din proprie iniţiativă.

Muncitorul a vrut să aibă o amintire de la Putin. Premierul i-a zâmbit şi l-a întrebat pe muncitor ce şi-ar dori. Răspunsul a fost prompt: ceasul. După câteva secunde de uimire, Putin şi-a scos ceasul, un model elveţian de peste 6.000 de euro, şi i l-a oferit. Este a doua oară când Putin îşi dă ceasul de la mână - luna trecută, cadoul a fost făcut băiatului unui păstor din regiunea Tula.

Nu la fel de darnic a fost George W. Bush. Cu toate acestea, rezultatul a fost acelaşi. Bush a rămas fără ceas după o vizită oficială făcută în 2007 în Albania. Presa albaneză a scris atunci că liderul de la Casa Albă a rămas fără ceasul de la mână în timpul unei băi de mulţime. Informaţia a fost dezminţită la vremea respectivă atât de autorităţile albaneze, cât şi de cele americane. Imaginile filmate atunci arată însă cu totul altceva. 

Mai multe articole despre:
Putin Vladimir Putin baie de mulţime