MENIU

Premierul Emil Boc crede că 2009 va fi depăşit cu "solidaritate şi înţelepciune"

Foto: NewsIn
Emil Boc: Am încredere că actualii guvernanţi vor avea înţelepciunea să ducă România acolo unde trebuie

Premierul Emil Boc susţine că anul dificil 2009 poate fi depăşit cu solidaritate şi cu înţelepciune. Aflat la Cluj, Boc şi-a exprimat speranţa că actualii guvernanţi nu îi vor sacrifica, de dragul crizei, pe cei mai vulnerabili dintre români.

"Am încredere că actualii guvernanţi care conduc astăzi România vor avea înţelepciunea, maturitatea, echilibrul să ducă România acolo unde trebuie, să îi asigure stabilitate şi în acelaşi timp să nu îi punem în pericol pe cei care sunt cei mai vulnerabili, adică de dragul crizei să nu fie sacrificaţi cei care sunt cei mai vulnerabili în societate. Vom avea grijă şi de ei după cum vom avea grijă şi ca economia să poată reporni motoarele, să poată aduce prosperitatea pe care românii o aşteaptă într-un an care se anunţă foarte greu", a spus Emil Boc.

Emil Boc a împărţit pachete, miercuri, celor 110 persoane vârstnice internate la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Cluj din Cluj-Napoca, un obicei pe care l-a început în primul lui mandat de primar al municipiului.

Mai multe articole despre:
guvern premier Emil Boc 2009