MENIU

Premieră incredibilă: Justin Timberlake, pe scena de la EUROVISION 2016

Cântăreţul american Justin Timberlake va cânta pe scena Eurovision 2016, la Stockholm.

Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp pe site-ul oficial Eurovision, unde organizatorii competiţiei au precizat că este vorba despre o premieră istorică. Mai exact, este pentru prima dată când un cântăreţ care nu este concurent să urce pe scena evenimentului lansat în anii '50.

Potrivit sursei citate, Timberlake va interpreta piesa "Can't stop the feeling".

"Suntem mândri să-l primim alături de noi pe unul dintre cei mai mari artişti ai lumii. Este o onoare şi o sursă de inspiraţie pentru noi toţi", a declarat Martin Österdahl, producător executiv al Eurovision 2016.

"Este o oportunitate fantastică, suntem foarte fericiţi şi încântaţi că Justin Timberlake va cânta noua sa piesă, alături de trupa sa, în timpul show-ului nostru", a completat Sven Stojanovic, producătorul Eurovision 2016.

O altă premieră a ediției din acest an a Eurovision este că finala va fi transmisă și în Statele Unite.

Cea de-a 61-a ediție a Eurovision are loc în această săptămână, la Stockholm, Suedia. Semifinalele vor avea loc pe 10 și 12 mai, iar gala, la care va cânta și Timberlake, va avea loc pe 14 mai. 

România a fost eliminată din competiție de către EBU, organizatorul evenimentului, ca urmare a datoriilor acumulate de TVR la această instituție.