MENIU

Prefectul de Argeş a cerut anularea permisului auto al lui C.P. Piedone

FOTO: alegerilocale2008.ro
Prefectul de Argeş: Am semnat ordinul de suspendare. Când va primi scrisoarea, Cristian Popescu Piedone are la dispoziţie cinci zile să predea permisul la cel mai apropiat post de poliţie

Cristian Popescu-Piedone, primarul sectorului 4, trebuie să-şi predea permisul auto. Prefectul de Argeş a anunţat că a trimis luni instanţei propunerea de anulare a permisului, pentru că există suspiciuni că nu l-ar fi obţinut legal. Prefectul a mai spus că ordinul de suspendare a documentului va ajunge la adresa edilului.

Prefectul de Argeş, Marcel Proca, a declarat la Realitatea FM că a cerut anularea permisului auto lui Cristian Popescu Piedone, primar al sectorului 4 din Capitală.

"A obţinut carnetul pentru toate categoriile posibile, în aceeaşi zi. Procedura prin care a obţinut viza de flotant nu a respectat condiţiile cerute de lege", a spus prefectul de Argeş.

"În momentul de faţă am semnat ordinul de suspendare, într-o scrisoare cu confirmare de primire. Când va primi scrisoarea, domnul Cristian Popescu Piedone are la dispoziţie cinci zile să predea permisul la cel mai apropiat post de poliţie", spune Marcel Proca.

C.P. Piedone a declarat că nu a primit nici o înştiinţare oficială, iar în cazul în care va primi vreun act se va sfătui cu avocatul pentru a hotărî dacă dă în judecată statul.

Permisul de conducere al lui C.P. Piedone este eliberat la toate categoriile: A, B, BE, C şi CF, iar în dreptul localităţii unde a avut loc examinarea este trecut "Argeş". Democrat-liberalii susţin că Piedone şi-a făcut mutaţie în comuna Priboieni doar pentru o perioadă de o lună, suficientă pentru a obţine un permis de conducere la toate categoriile posibile.

Toate examenele sunt promovate în aceeaşi zi: 22 octombrie 2007, iar în dreptul localităţii unde a avut loc examinarea este trecut judeţul Argeş.

După fotbalistul Cosmin Moţi, Piedone este al doilea nume celebru de pe lista celor peste 300 de persoane suspectate că şi-au obţinut fraudulos permisele în Argeş.

Mai multe articole despre:
Argeş primar Piteşti permis auto sector 4 Piedone